Toiminta

Maamiesseuran toiminta-ajatuksena on tarjota jäsenistön yhteiskäyttöön erilaisia talouden hyötykoneita edullisesti. Koneiden lainaus edellyttää vuosittaisen jäsemaksun maksamista. Kunkin koneen käytöstä peritään erillinen konevuokra.

Jäsenmaksu

Nakkilan Eteläisen Maamiesseuran jäsenmaksu on 20 €/vuosi/talous.
Jäsenmaksu laskutetaan syksyllä. Samassa yhteydessä jokainen jäsen maksaa seuralle myös vuoden aikana käyttämiensä  koneiden vuokrat ilman erillistä laskutusta. Koneen lainaaja palauttaa seuran sihteerille jäsenmaksukirjeen yhdessä saamansa palautelomakkeen, jossa ilmoittaa tiedot vuokrauksistaan.

Vuokraustiedot voi ilmoittaa myös nettisivujen palautelomakkeella tai sähköpostilla sihteerille: nems.nakkila@gmail.com

Konevuokraus

Vain yhdistyksen jäsenillä on oikeus vuokrata koneita ja laitteita. Luettelo vuokrattavista koneista löytyy Koneet ja laitteet -sivulla.  Koneen lainauksesta sovitaan kyseisestä koneesta huolehtivan kanssa.

Koneen vuokraaja on velvollinen merkitsemään lainauksensa koneen vuokravihkoon. Jokaisen koneen yhteydessä on laatikko tai sijoituspaikan seinällä on postilaatikko, josta vuokravihko löytyy. Konevuokrat maksetaan kerran vuodessa jäsenmaksun yhteydessä, ja omat vuokraustiedot ilmoitetaan erikseen sihteerille.

Mikäli koneessa ilmenee jokin häiriö tai vika, eikä lainaaja pysty sitä itse korjaamaan, viasta tulee ilmoittaa kaluston hoitaja Antti Poutaselle, Antti Kootalle tai Jaakko Kootalle. Jokainen lainaaja haluaa saada käyttöönsä ehjän koneen.